тел.: +359889666636
Строител: Комфорт ООД е компания, специализирана в областите инвестиции, проектиране и строителство. Фирмата стартира дейността си на 1 декември 1989 година и вече почти тридесет години е утвърден лидер в строителния бранш във Варна и Източна България. Комфорт ООД е инвеститор и изпълнител на жилищни сгради, хотели, административни, обществени и промишлени сгради на територията на цялата страна. Качеството на своята дейност и своя авторитет Комфорт ООД защитава с десетките свои обекти, построени и предадени на територията на градовете Варна, Шумен, Банско и курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Чайка, Обзор и др.
http://www.komfortbg.com

Проектант: Е-АРХ е студио за архитектурно проектиране, базирано във Варна. Студиото е основано от Мартин Христов и Галина Балева през 2002 г. Екипът има в портфолиото си проекти на жилищни комплекси, хотели, офис сгради, училища и детски градини, болници, производствени и складови сгради, спортни съоръжения и индивидуални къщи.
Е-АРХ е сертифицирана по ISO 9001:2008, а арх. Мартин Христов е лицензиран проектант по системата BREEAM.
През годините Е-АРХ е печелило редица конкурси и награди сред които: „Сграда на годината“, „Награда Варна“, „IBA - Infrastructure Bulgaria Awards”
http://www.e-arch.net

Брокер продажби: „Имоти България” ООД е една от първите фирми посредници на недвижими имоти във Варна.
Вече повече от 25 години услугите й се ползват от банки, застрахователни и петролни компании, търговски вериги и множество частни клиенти. Компанията има реализирани инвестиционни проекти във всички областни градове на страната и успешно си партнира с доказани специалисти в сферата на строителството, проектирането и банковото кредитиране.
http://www.imoti.bg
 

Намерете своя дом